Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2015 10:17:44 - Monika R.

důchody

II.pilíř byl zrušen. Kdyby se ODS zas dostala do vlády, Obnovíte ho znovu nebo byste volili již jinou cestu, jak systém reformovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2015 10:11:19 - Ing. Adolf Beznoska
Dobrý den, určitě bychom se měli poučit a neopakovat chyby, které se staly. Předně si myslím, že druhý pilíř je správná cesta a jeho rušení bez jakékoliv náhrady je obrovskou chybou. Bohužel se toto téma stalo obětí politikaření a současná vláda pouze plní svůj, podle mého nesmyslný, předvolební slib.

Vedle toho je ale fakt, že k vyřešení problematiky penzí je potřebná shoda napříč pol. spektrem, aby nedocházelo k neustálým změnám po každých volbách. Myslím si, že poté, co současná koalice zrušila reformu vlády minulé, je míček na její straně a měla by představit svůj plán. ODS je připravena o věci diskutovat, pokud půjde o řešení a nikoliv o snahu pouze zrušit vše, co se v minulém období připravilo, a následné strkání hlavy do písku, že problém neexistuje. Což bohužel dělá tzv. Potůčkova komise.

S pozdravem

Adolf Beznoska