Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2015 14:35:33 - Chini

Odstoupíte z funkce europoslance za KDU-ČSL? 3

Ve Vaší odpověďi jste opět neodpověl na mou otázku, zda odstoupíte z funkce europoslance. Zřejmě na to nejste nejste dost chlap a chybí Vám čest.
K Vašemu návrhu na omlouvu Perouktovi - to by bylo dost těžké. Peroutka zemřel v roce 1978. Vy ani nevíte, že už více jak 30 nežije, ale vyjadřujete se k němu. Všiml jsem si, že mi také udělujete pokutu 5000,- Kč, kterou mám někam poslat. Patrně Vám funkce europoslance natolik zamotala hlavu, že věříte, že europoslanec nejen schvaluje zákony, ale také uděluje pokuty a trestá nehodné voliče, kteři si dovolují ho kritizovat. Začínáte být směšný. Samořejmě, že lžete, když tvrdíte, že Peroutka nic hanebného o Židech nenapsal. Ani ne tak pro Vás jako pro čtenáře PL si dovolím citovat, co Peroutka na adresu Židů 22. února 1939 napsal: "Každý organismus s brání otravě cizí látkou. Lze předpokládat, že roztok židovského elementu v německém životě byl tak silný, že na něj německý národ reagoval jako na otravu." Omluvíte se za své lži?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2015 17:03:06 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane,nejdříve si něco o Peroutkovi nastudujte a pak zde diskutujte. Nic jste nepředložil. Pokud jste se ještě neomluvil a neposlal dobrovolně těch 5000 Kč, tak se nemáme o čem bavit. 
S pozdravem Tomáš Zdechovský