ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2015 9:37:41 - AndělaKK

Vás si vážím

Na úvod si myslím, že to máte v hlavě srovnané jen jste se chytl blbé party, což byl váš politický začátek, ale i konec. Využiji ale možnosti se vás zeptat, co bude dál? Jestliže Okamura založil novou stranu, v čem bude ta vaše jiná? Hodláte nějak měnit program? A co třeba značku? Nepatří Okamurovi? A poslední otázka. vy tvrdíte, že s okamurou dál spolupracovat nechcete, ale obě strany či co jste vyjednáváte s Marií Le Pen (Okamura to včera říkal v televizi). Kdo z vás s ní ale ve finále bude spolupracovat, když ve třech to evidentně nepůjde?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2015 10:53:40 - Ing. Karel Fiedler
Děkuji za uznání a věřím, že i dále Vás nezklamu. Pokud se týká toho začátku a "chytnutí se blbé party" - rozumím Vašemu názoru, ale i přesto to je diskutabilní. Zkuste si sama říci které jiné ? V současné Sněmovně je dalších šest poslaneckých klubů (stran) a já musím říct, že ani jeden není ten, se kterým bych se dokázal zcela ztotožnit. I z tohoto důvodu ani nemám zájem nikam přestupovat. A právě z tohoto důvodu zakládám s kolegy novou stranu, o které jsem přesvědčen, že už tou blbou partou nebude a budu mít možnost se na jejím formování a prezentaci opravdu podílet. V čem bude jiná ? Přece hlavně v tom, že bude jinak fungovat - opravdu demokraticky. Žádná tuhá diktatura, kterou Okamura měl tu drzost nazývat demokratickým hnutím. Původní program doplníme o další naše invence. ( další Okamurova sprostá lež, že původní program jsme opustili ). Značka Úsvit ? - včerejškem se jí Okamura přece zřekl. Ale určitě budeme prezentovat naši značku. Znovu opakuji, že nebudu odmítat politické názory Okamury, které budou s našimi shodné. Ale lidsky s tímto člověkem, který podvedl nás poslance v klubu, spoustu svých nejbližších příznivců, kteří již dávno opustili naše setkání i voliče ( viz volební preference pod jeho vedením ), spolupracovat nemohu. Vy víte něco o tom, že vyjednáváme s LePen ? Já tedy o tom v tuto chvíli nic nevím. ( asi máte mylné informace ). Přeji příjemný den.