ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2015 16:05:29 - soumrak

členové

Jak si vysvětlíte, že po 9 členech plánuje Okamura maximálně otevřenou stranu? A co teď bude s náborem členů do úsvitu? Plánujete něco změnit, abyste měli víc členů? Příští rok jsou totiž krajské volby. Jak se na ně chcete připravit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2015 23:45:18 - Ing. Karel Fiedler
Byl bych (a jsem) hodně obezřetný, věřit Okamurovi to, že plánuje maximálně otevřenou stranu. Pokud jste dobře poslouchal Okamurovo vyjádření ve včerejších UK, po opakovaných dotazech redaktora Borka odpověděl, že jeho strana bude mít několik desítek členů a pak stovky čekatelů. A já očekávám, že právě v tomhle bude další "podvůdek" Okamury na jeho, dosud nepochopivších, příznivcích. Čili já mu to nevěřím vůbec. Nábor členů do Úsvitu nebude žádný. Nábor členů do naší nové strany ano, a již započal. Změnili jsme hlavně stanovy nové strany, které to umožňují od prvopočátku, a jak už jsem napsal, přijímání nových členů již začalo. V tuto chvíli řešíme opravdu pouze vznik nové strany. Hezký večer.