ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2015 11:39:26 - obcan1267

Překvapený občan

Pane Šincle, styl vašeho psaní o životním pojištění ukazuje na to, že úmyslně zatajujete spousty věcí a lžete. Budete s tím pokračovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2015 17:42:53 - Ing. Ladislav Šincl
Vážený překvapený občane - škoda, že se neumíte aspoň podepsat.  Pravděpodobně jste jeden z zprostředkovatelů, kteří tzv. rádi "přetáčejí smlouvy životního pojištění" s cílem získat opět a opět tučnou provizi a na které cílí jeden z mých  pozm. návrhů, který se snaží snížit a zastropovat maximální odměnu zprostředkovatelům životního pojištění a částku, o níž se sníží provize, tj. přes čtyři miliardy korun připsat klientům do tzv. odkupného.  Chápu, že se to některým nepoctivým a chamtivým zprostředkovatelům nelíbí :-)
 
Pro Vaši informaci uvádím, že jsem na rozpočtový výbor podal ve věci "pojišťovnictví" řadu pozměňovacích návrhů. Jen ke sněmovnu tisku 414 (o pojišťovnictví) jich bylo osm. Další byly podány ke sněmovnu tisku 415 (o pojišťovacích zprostředkovatelích). Tyto pozm.  návrhy můžete získat na rozpočtovém výboru PSP. V současné době jich bylo v rozpočtovém výboru předloženo několik desítek (včetně těch mých).  Možná by bylo dobré než budete pokračovat ve svých útocích a obviňování, aby jste se s nimi asi nejdříve aspoň seznámil.

V rámci druhého čtení , které teprve bude,  muže pak každý poslanec předložit další pozměňovací návrhy.  Protože někteří poslanci jsou nesmírně kreativní,   očekávám,  že jich budou další desítky.  Např. při minulém projednávání v PS jich bylo v teto věci předloženo kolem stovky...  

O jednotlivých pozměňovacích návrzích se pak hlasuje až v tzv. třetím čtení, což odhaduji, že bude u zákona o pojišť. zprostředkovatelích nejdřív za dva měsíce a možná že i později.  Do té doby můžete navštívit některého poslance ve svém regionu a osobně se mu vysvětlit v čem který pozm. návrh je špatný a který ne.  V tom Vám nikdo nebrání. Myslím, že to bude naopak prospěšné pro Vás i pro daného poslance :-).

 Věřím, ze se pak ve třetím čtení  každý poslanec rozhodne u hlasování. podle svého nejlepšího svědomí a vědomí. Já nikoho nenutím, aby pro mé pozm. návrhy hlasoval.

Kdyby i potom jste byl nespokojeny s výsledkem hlasování, tak se můžete obrátit na kteréhokoliv senátora neboť každý  zákon se postupuje z PS do Senátu k dalšímu projednání.  Po Senátu danou novelu může vetoval ještě prezident a tak můžete argumentovat i na teto adrese... V případě, že Vám bude připadat, že výsledný zákon Vám nějak brání ve Vašich ústavních právech, tak se pak ještě můžete zkusit Ústavní soud.

Jak již jsem psal v jedné z mých odpovědí - v případě,  že máte pocit, že nějaký článek (jehož jsem opravdu skutečným autorem, což si doporučuji před tím ověřit) je lživý atd,  máte možnost podat trestní oznámení.  V tom Vám nikdo nebrání. Docela se na to i těším.