ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2015 10:52:05 - Růžičková

kvóty pro uprchlíky

Jak se Úsvit staví k povinným kvótám pro uprchlíky? Co přesně se od zemí, které imigranty přijmou, čeká? Jaké budou celkové náklady a co tu budou dělat? A na jak dlouho dostanou azyl?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.05.2015 16:59:40 - Ing. Karel Fiedler
Kromě úvodní části otázky jsou všechny její další části spíše na vládu nebo na autory myšlenky přerozdělovacích kvót. Mohl bych na to odpovědět tak, že od nás se asi očekává, že budeme nést - spolupodílet se na důsledcích politiky dřívějších vlád dřívějších koloniálních mocností  a tzv. mocností poslední doby. Máme na situaci v problematických zemích pramalý nebo žádný podíl, nic moc jsme na nich nevydělali, ale velcí hráči EU chtějí, abychom důsledky jejich chybné politiky nesli také .... ( s čímž nesouhlasím, asi jako většina občanů ). Na Vaši úvodní část otázky je pro mě(nás) jednoduchá a jasná odpověď: náš poslanecký klub kvóty odmítá. Hezký den.