ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2015 16:52:04 - soumrak

Prosím o vysvětlení

Nezávislí poslanci z hnutí Úsvit založili novou stranu Národní zájmy. ČTK to dnes řekl její předseda poslanec Petr Adam. Je to pravda? Neměl být předseda Černoch? A co teď bude s Úsvitem, když už má i Okamura svou stranu? Bude mít vaše ,,nová strana“ stále stejné logo apod? A vy budete nyní člen úsvitu nebo strany Národní zájmy? Na profilu máte totiž pořád úsvit. Vůbec tomu nerozumím!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2015 17:47:11 - Ing. Karel Fiedler
Asi jste ne úplně pozorně četl zprávu ČTK, ale nevadí - vysvětlím. Ano, strana Národní zájmy byla založena - proč by Petr Adam neměl říkat pravdu ? Marek Černoch v tuto chvíli být předsedou nemůže, je stále členem Úsvitu. A také jste asi ve zprávě ČTK přehlédl, že je možné, že Národní zájmy se s Úsvitem sloučí a věc loga teprve budeme řešit. Členem Úsvitu určitě nebudu ( ani jsem nikdy nebyl ). Jsem členem (prozatímním místopředsedou) strany Národní zájmy. Údaje na našich profilech budeme opravovat, jakmile dojde k definitivnímu rozhodnutí na konferenci Národních zájmů. Velmi rychle už konečně vše bude jasné a přehledné, což si sami přejeme úplně nejvíc. Hezký den.