ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2015 17:06:16 - jaruna123

Nechci vam polozit dotaz

jenom vam chci rict, ze slusny clovek by nehazel spinu na druheho. Jestli je p. Okamura takovy, jak pisete, tak se nejspis odepise sam. Tyhle pomluvy sveci o vasem charakteru. Slusny clovek by rekl, ze se uvidi, kde byla pravda, po volbach. Jak ale vidim, do 'slusneho cloveka' mate daleko. Vas tatinek byl velmi charismaticky a mily pan s krasnyma pisnickama, toho jsem si vazila, o vas to, bohuzel, rict nemuzu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2015 0:00:14 - Marek Černoch

Dobrý večer paní Růžičková,

nevím bohužel, jaké „pomluvy“ máte na mysli. Rozhodně si nejsem vědom toho, že bych na kohokoli „házel špínu“. Naopak. Snažil jsem se komunikovat slušně i v době, kdy na nás pan Okamura házel bez ostychu v médiích špínu a sprosté lži. Místo toho jsem proti jeho lžím předkládal důkazy, ačkoli v politice se prý slušnost nenosí. Pro mě je ale slušnost nejdůležitější.

Táta byl čestný člověk a můžu vás ubezpečit, že by se zachoval úplně stejně jako já. Rozhodně by se nedíval nečinně na to, jak někdo tuneluje vlastní hnutí a porušuje vše, co lidem slíbil. A neutíkal z boje. Chlap se k problémům staví čelem.

A za Vaši přízeň tátovi Vám velice děkuji!