ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2015 20:55:59 - alcham

hnutí Úsvit

Po převratu ve hnutí Úsvit jste se bil v prsa, že založíte novou politickou stranu... Dočkáme se, nebo je užívání know-how Úsvitu výhodnější?
Myslím, že čtení v novinách a internetu ..."Marek Černoch / Úsvit / "... je nepravdivé, nejen politicky.
Musím ještě říci, že část Vašich názorů je populistická možná i víc než pana Okamury. Dejte si pozor na kolegy, protože štěpit se může váš klub i nadále a to víte...co Čech to názor... :o))

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2015 0:52:45 - Marek Černoch

Dobrý večer, děkuji za dotaz.
Dovolím si Vám oponovat v tvrzení, že "Marek Černoch ve spojení s Úsvitem je politicky nepravdivé spojení". Byl jsem za toto hnutí zvolen a jsem členem Úsvitu, proto je pravdivé. Neutekl jsme do jiné strany ani politického uskupení. Co se týče „know-how“, to je přeci neseno lidmi, ne názvem strany. A budu společně s těmi, kteří skutečně sdílí jeho původní myšlenky pokračovat v práci, kterou Úsvit zahájil. Naše know-how, které zmiňujete, je podepřeno výsledky usilovné práce, kterou půldruhého roku ve Sněmovně odvádíme. 

K druhé části Vašeho dotazu: Nejsem si skutečně vědom toho, že bych zastával nějaké „populistické názory“. Všechny názory, které zastávám a prezentuji, jsou založeny na mém upřímném a hlubokém přesvědčení a nejsou nereálné. Někdy to jen jde pomaleji prosadit. Ale pokud člověk něčemu věří a odpracuje to, dokáže vše na světě:).