ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2015 22:14:39 - Fuszteiová Alena

Pane senátore I.Valento,

Děkuji Vám, že jste tak rozhodně vystoupil za nás , za občany ČR, v Bruselu. Lidé u nás žijí ve strach z budoucnosti, je jen několik málo politiků, kteří stojí na straně občanů. To nebudí žádnou důvěru v naši vládu a moc času nezbývá. Je třeba rázně jednat a neotálet . Alena

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.06.2015 10:27:00 - Ivo Valenta
 

Vážená paní Fuszteiová,


děkuji Vám za vyjádření důvěry a podpory. Přestože jsem neměl příležitost hájit zájmy občanů ČR v Bruselu, jak uvádíte, snažím se o to maximálním způsobem na půdě Senátu. Vždy jsem se v životě řídil tím, o čem jsem přesvědčený, že je správné, a s tímto přístupem jsem kandidoval i do horní komory Parlamentu.

Chtěl bych Vám slíbit, že ze svého přesvědčení a z hodnot, které zastávám, neuhnu a budu se vždy řídit tím, co jsem ve volbách slíbil voličům. Vím, že to není v politice příliš časté, ale díky pozici nezávislého senátora nejsem nikomu zavázán a mohu si tedy tento "luxus" dovolit ;-)

S pozdravem

Ivo Valenta