Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.06.2015 14:42:57 - jritter

stav bezpečnostních složek ČR

Dobrý den,
jsou naše bezpečnostní složky (armáda+policie) schopny a připraveny zajistit bezpečnost občanů ČR? Pokud ne, co s tím Vy osobně uděláte?
--
viz
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kolaps-boure-bitky-s-imigranty-a-nakonec-obcanska-valka-Analytik-Jaroslav-Stefec-tusi-az-deset-milionu-uprchliku-a-objasnuje-sve-zdeseni-379174

Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Jiří Ritter

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2015 18:13:55 - Ing. František Laudát
Otázka zní, proti komu jsme schopni zajistit obranu. Proti srovnatelným státům asi ano, ale např. proti Rusku nikoli. Je až hrozivé, jak si někteří naši politici s Ruskem zahrávají. Zatím zjevně nejsme schopni zareagovat na hybridní válku, ale část obyvatel není schopna domyslet ani důsledky hybridní  politiky. V tuhle chvíli větší riziko vidím ve vnitřní hrozbě, než ataku zvenčí. Co s tím udělám? Lidé volí strany a hnutí, která určitě nevedou v delším horizontu ke klidu a jistotě. Jako menšinové opozici nám nezbývá, než na rizika upozorňovat. Více možností v tuhle chvíli nemám.