ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2015 10:31:29 - chromozom

pomoc uprchlíkům

Kolik uprchlíků jsme podle vás schopni přijmout a podle jakého klíče je vybrat? A když už tu budou, co budou vlastně dělat? Žít pouze z dávek?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2015 15:35:49 - Marek Černoch

Dobrý den.

ČR by měla přijmout tolik imigrantů, kolik jsme schopni integrovat. Myslím, že věty jako..bez imigrantů Evropa vymře apod. jsou nesmysl. Musíme hlavně prosazovat prorodinnou politiku a pak se nemusí nikdo bát, že vymřeme. Prostě na ten multikulti model nevěřím. A když imigranty přijímáme, tak lidi, kteří opravdu prchají před válkou a chtějí normálně žít.

Klíčem by tedy měl být hlavně důvod imigrace a možnost integrace. A pokud mluvíme o současné masivní vlně imigrantů, jsou to ekonomičtí imigranti, kteří se z drtivé většiny neintegrují. Neumí jazyk a jejich očekávání jsou zcestná. Když jsme byli s kolegou Lankem se podívat na situaci např. v Rakousku, mluvili jsme tam s utečenci a měli značkové oblečení, iPhone a stěžovali si, že ještě nedostali stovky Euro. To je jejich cíl. Navíc v hlasu byla znát obrovská zášť vůči všem. Je to pak jen otázka času, kdy se stane něco horšího.

Pokud se k tomuto problému nepostavíme čelem, celá Evropa na to bude doplácet. Reálně hrozí kolaps sociálního, bezpečnostního a zdravotního systému, protože ten nápor je v současné době tak velký, že jej není možné zvládnout. A na to stačí jednoduché počty. Během tohoto roku se počítá, že počet imigrantů do Evropy bude trojnásobný oproti roku 2014. Navíc, jedná se dnes z velké části o organizovaný zločin. Bez razantních opatření k omezení přílivu nedojde.