ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2015 10:34:08 - chromozom

pomoc uprchlíkům

Kolik uprchlíků jsme podle vás schopni přijmout a podle jakého klíče je vybrat? A když už tu budou, co budou vlastně dělat? Žít pouze z dávek?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.06.2015 16:10:22 - Ing. Karel Fiedler
Dáváte mi otázky, na které neumím odpovědět, nebo byste je měl položit jiným. 1. Kolik uprchlíků jsme schopni přijmout a podle jakého klíče ? : Informace a data o našich možnostech má především naše vláda, po které jsme chtěli řadu odpovědí na naše otázky minulý týden při mimořádné schůzi .... jako obvykle, marně. Znovu opakuji, že naše nejúčinnější pomoc uprchlíkům ( pokud to ovšem skuteční uprchlíci jsou ) je právě v jejich místě - tam naše pomoc může působit proti odstraňování příčin. Co vyřešíme tím, že přijmeme uprchlíky, když za chvíli tam vzniknou (vyrostou) další ? NIC ! ... jenom ten problém budeme množit ... máme snad málo zkušeností s nepřizpůsobivou romskou komunitou ???!!! Podle jakého klíče ? Obávám se, že těch, kteří by si dočasnou pomoc skutečně zasloužili ( ženy s dětmi v tíživé situaci, lidé absolutně bez prostředků ) je mezi běženci opravdu asi naprosté minimum. 2. Co tu budou dělat, z čeho budou žít ? ... tak to je jednoznačně otázka pro ty, kteří by je nám tu chtěli usadit. Já mám názor zcela odlišný, v duchu toho, co jsem odpověděl výše. Hezký den.