ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2015 22:31:32 - obcanka

dotaz

Mluvíte o přijímání imigrantů. Jsou to lidé kteří jsou zde NEOPRÁVNĚNĚ, jejich pobyt v Evropě je ilegální. U tím jsou porušovány zákony a pravidla EU a EP. Budeme je živit, šatit, podporovat, i když do našeho sociálního systému neodvedli ani jedinou Kč. Kam se má obrátit pro SROVNATELNOU podporu moje kamarádka která celý život pracovala, odváděla daně, a nyní po propuštění z práce, 1 rok na ÚP, práci shání, ale všude jí nabízejí brigády nebo práci načerno bez smlouvy a nyní nemá nárok na žádnou podporu? Do předčasného starobního důchodu jí chybí pouze 2 roky a zůstala bez příjmu. Podělíte se s ní o Vaši výplatu? Ne, a přitom sem chcete dodávat další vysávače sociálního systému? Předem Vám děkuji za fundovanou odpověď. K.V.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.06.2015 19:50:34 - Marek Černoch

Dobrý večer.

Váš dotaz a slova by měla směřovat na vládní poslance, protože já jsem proti přijímání nelegálních ekonomických imigrantů. A není to populismus nebo nedostatek solidarity. Touto problematikou se zabývám a vnímám realitu. Pokud příliv imigrantů okamžitě nezastavíme, dojde ke kolapsu systému v celé Evropě. A to nemluvím o bezpečnostní hrozbě a zdravotní hrozbě, protože tito lidé nejsou očkováni a mohou do Evropy zanést nemoci.

Nikdo nám nemůže říct, že nejsme solidární. Pomáháme při přírodních katastrofách, při válečných konfliktech - ale nemůžeme podporovat ekonomické imigranty, kteří mají navíc nulovou šanci na integraci do společnosti.

Takže odpověď - nikoho sem rozhodně dodávat nechci, protože se musíme starat v první řadě o vlastní občany. Naopak, budu proti přívalu ekonomických migrantů bojovat.