Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2015 15:24:43 - STOP!

Co vy na to?

Česká republika stále diskriminuje romskou menšinu v řadě oblastí, k čemuž v poslední době zvýšenou měrou přispívají političtí představitelé země. Vyplývá to z dnes zveřejněné zprávy amerického ministerstva zahraničí hodnotící jednotlivé země za přístup k lidským právům v roce 2014…

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 15:47:46 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

 Dobrý den, vážená paní / vážený pane,

ptáte se na můj názor na hodnotící zprávu o přístupu naší země k lidským právům. Jsem přesvědčena, že žádná obdobná zpráva nemůže poskytnout objektivní obraz o tom, jaká je skutečnost. Mám za to, že se náš stát otázkami menšin dostatečně zabývá a nemyslím si, že by některá z menšin byla u nás vědomě diskriminována. Problémy dle mého názoru nastávají pouze tam, kde se jednotliví členové menšin odmítají přizpůsobit požadavkům většinového obyvatelstva na formu vzájemného soužití. O tom svědčí i fakt, že s některými menšinami nejsou vůbec žádné problémy, neboť respektují  způsob života většinového obyvatelstva. Celý problém vidím pouze v práci s těmi nepřizpůsobivými.

Srdečně Vás zdraví

Jaroslava Jermanová