ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2015 15:59:35 - MarLi

Proč odmítáte všechny imigranty?

Nezaslouží si pomoc stejně, jako kdysi my? Já sem také proti masivnímu přijímání uprchlíků a proti kvótám. Ale promyšlené přijetí několika desítek či stovek by pro nás nemuselo znamenat takovou tragédii. Mezi uprchlíky jsou i vzdělaní lidé, což se o řadě bezdomovců a imigrantů například z Ukrajiny říct nedá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.07.2015 9:30:00 - Ivo Valenta

Dobrý den, souhlasím s Vámi v tom, že některé země skutečně potřebují pomoc. Ta ale nespočívá v tom, že se primárně postaráme o ty, kteří ze svých zemí utekli. Jak sám uvádíte, jedná se často o ty, kteří jsou vzdělaní a majetní. Právě ti by se proto měli  snažit život ve svých zemích změnit. Pokud má navíc někdo chuť, ambice a finanční prostředky těmto zemím pomáhat, nic mu v tom přece nebrání. Není ale řešením otevírat náruč a především štědrý sociální systém tisícům lidí s naprosto odlišnou mentalitou, kulturou a tradicemi. Tím spíše není možné diktovat, kolik máme přijmout uprchlíků. Tito lidé pravidla křesťanských zemí nerespektují a v tom vidím velké nebezpečí. A ještě jeden postřeh. Zatímco uprchlíci z  křesťanských zemí chtějí zajistit lepší budoucnost své rodině a především dětem, mezi muslimskými nájezdníky ženy, děti ani seniory vesměs nenajdete...

S pozdravem

Ivo Valenta