ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2015 3:01:45 - greta

...

Ja nemam naladu experimentovat ..pisu bez hacku a carek protoze na ne nemam cas je pul druhý rano a ja jdu zitra makat...muj system vam umoznil vystudovat medicinu to moji predci dokazali to aby to tak bylo ...u vas v syriji ???jak to tam vypada???proc nejste schopni se domluvit..podivejte se do historie ...jak se jmenovalo to mesto Constantinopol...dobyta muslimy v roce 1454 jestli se nemylim ....ja se nechci uz dal delit o muj zivotní prostor pro moje deti....kdyz ja budu migrovat do turecka...co se stane???tamní system mne podpoří...to urcite!!!!tohle je muj prostor!!!ja vim ze vam krademe ropu...tak to proste zkousnete muzou za to amici ...alternativní paliva...atd ..tak to proste je tak si na to zvyknete tady vam psenka uz dal nepokvete..uz ste nas posouvali dost...my vas tedka mozna posunem taky tak se na to privte nejsme na diskotece....europojidní muz.....28 situace je zcela jasna beze slov....uz nemame naladu na to živit vašich pet detí ...prenachavat vam nas prostor... snad??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2016 11:54:40 - Národní Demokracie
 Dobrý denVáš dotaz mi není zcela srozumitelný. S řadou Vašim slov však zcela souhlasím.Bohumil Šourek, sekretář Národní demokracie