KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKÁ 21

SVOBODA, DEMOKRACIE, PRÁCE, SPOKOJENÝ ŽIVOT
  • KSČ 21
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2015 7:19:03 - Bohus 1

Lidé nejsou andělé

Takže idey o komunistické společnosti, kdy jsou výrobní prostředky tzv. majetkem všech je nesmysl. To ukázalo těch čtyřicet let. Vždyť to byla všeobecná nekázeň která nás vedla na úroveň východních států. Když chtěl někdo zavést něco smysluplného, jako například pan Čubas, tak se stal velice podezřelým. Výchova členů KSČ ve smyslu socialistického cítění se ukázalo po tom "sametu". Když se z převážně tzv. kovaných staly okamžitě lidé s jiným smýšlením a z jiných se stali kapitalisti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2015 7:46:27 - KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKÁ 21

Dobrý den,

Omlouvám se, ale nevidím v tomto dotazu žádnou otázku. Vy jen popisujete reálný socialismus v Československu. Snad tedy jen pár poznámek k tomu, co jste napsal....

Nejde jít zpět k socialismu, ale jen vpřed k socialismu. Pan Čuba ve Slušovicích předvedl v každém případě kus kvalitního díla a zřejmě právem se stal i hrdinou socialistické práce. Právě, je obrovským rozdílem mezi tím být komunistou a být u komunistů. K normalizačním byrokratům se nehlásíme, ty hledejte ve stranách od ODS, přes ČSSD a ANO 2011 až po KSČM.

S pozdravem, za Ústřední výbor KSČ 21, Vojtěch Mišičák, tajemník ÚV KSČ 21