Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2015 22:24:13 - Berka z Dubé

Na rovinu

Pane poslanče, vysvětlete mi , prosím, některé své nelogické kroky. Zaslouženě jste vyhrál volby zásluhou slibu, že zde zavedete přímou demokracii švýcarského typu, kdo by to nechtěl. Protože jste skvělý řečník, lidé Vám uvěřili, že je vyvedete z marastu, do kterého je zavlekly vlády Topolánka a Nečase pod vedením politického šíbra, ekonomického analfabeta Kalouska. Vy jste se ale vymezoval spíš vůči vítězné ČSSD, zlodějiny členů ODS a TOP09 Vás nechaly v klidu, místo do vládní koalice jste šel dobrovolně do opozice, nechal jste se nachytat na podivné hospodaření se stranickými financemi atd. Můžete mi nějak vysvětlit tu spoustu školáckých chyb od politického matadora? Divil bych se, kdyby Vám dal někdo v příštích volbách hlas. Zklamal jste všechny své voliče a je to škoda. protože švýcarský model bychom si zasloužili. Těžko se v něm totiž kradou státní peníze. Zatím to ale vypadá, že jste si jenom chtěl o 3 roky prodloužit pobírání poslaneckých prebend.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.08.2015 21:04:20 - Tomio Okamura
Dobrý den, rád bych vám vysvětlil nelogické kroky, ale musíte mi napsat, co máte na mysli. Tím nemyslím, že bych nedělal chyby. Pokud jde o mandát, trochu jste to spletl - byl jsme v Senátu a to že, jsem šel do Sněmovny znamenalo, že jsem si o rok a půl naopak mandát zkrátil - jako senátor jsme měl šestiletý mandát a jako poslanec ho mám čtyřletý. Přeji ať se vám daří.