Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2015 13:18:12 - Hanja

Pane Okamuro,

dnes jsem narazila na článek o vzdělanosti islámských učenců. Jeden z nich tvrdil, že země stojí a slunce se kolem ní točí. No nemohla jsem uvěřit, co vidím a i slyším. To byl "učenec" !!! Jak jsou potom vybaveni rozumově ti, kteří se sem ve velkém tlačí? To mají být ti lidé, kteří nás mají obohatit kulturně i geneticky? Nechci se vracet o pár století zpět. Jsem z toho celkem zděšená. Jaký je Váš názor? Děkuji.
Ps. zde je odkaz na onen článek http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Zeme-stoji-a-slunce-se-toci-kolem-ni-Islamsky-ucenec-vam-ted-nazorne-predvede-ze-nic-jineho-neni-mozne-385649

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.08.2015 21:14:07 - Tomio Okamura

Dobrý den,

islám je středověké učení a bohužel se dodnes nezměnil - na rozdíl od judaismu nebo křesťanství. Je to dané tím, že Prorok muslimům výslovně zakázal jakékoli jiné než doslovné intepretace. Takže změny a modernizace islámu je vyloučena v samé prapodstatě islámu. Přeji ať se vám daří!