Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2015 10:08:07 - spravedlnost1

EU a cesta k primitivismu !

Dobrý den,
chci se zeptat,zda vám přijde normální,když EU začne přijímat islámskou ideologii ze 7.st. s nezmenenymi zakony a snaží se je napasovat pro 21.st.?To nefunguje v žádném státě,vznikají ghetta,v Německu,Francii,Švédsku,Anglii jsou zabíjení policisté za bílého dne,napadání...
Nejhorší je,že přistěhovalci se nechtějí přizpůsobit.Rodinna známá dělá učitelku ve Francii,učí i imigranty,jejich děti!Prý tak hloupé děti v životě nezaž ila,i když se ve Francii narodili,neumí při vstupu do ZS francouzský a jejich rodiče neumí francouzský ani po 20ti letech!Co z nich bude v budoucnu?Francie se stane hloupim primitivnim národem s islámskou ideologii..Proč v EU upřednostňují islám?Proč jsou zastoupeny jen organizace pro islám?Kde jsou organizace pro jiná náboženství,třeba křesťanství?Proč Saudove křesťanství odmítají a nám cpou islámskou ideologii(islám není náboženství).
http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/5681-allah-je-mrtvy-aneb-proc-islam-neni-nabozenstvi-.aspx

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2015 19:22:48 - Petr Cvalín
Dobrý večer,

Bylo by vhodné, aby si europoslanci a vysocí činitelé EU uvědomili, že je velký nejen kulturní rozdíl mezi Evropou a islámskými zeměmi. Já osobně nemám nic proti proti islámu v arabských zemí. Ale jsem razantně vůči tomu, aby se islám rozšiřoval v Evropě! Také by bylo vhodné si uvědomit, že v Evropě jsou dva islámské státy. Bohužel čím více bude Evropa přijímat uprchlíky z Afriky a Blízkého východu, tím více se bude islám rozšiřovat v Evropě. Například v Německu, či v Anglii se dostali muslimové do takové pozice, že de facto tamním vládám diktují své požadavky. A to nemluvím o Holandsku, kde zanedlouho bude zakázán Černý Petr, který chodí se svatým Mikulášem dětem nadělovat dárky, neboť prý Černý Petr pohoršuje černé obyvatelstvo. V Německu zašla situace tak daleko, že na ulici potkáte "šaría policii", která zastavuje pokojné německé občany a nabádá je k tomu, aby se chovali dle islámského práva šaría. V Anglii, jak Vy píšete, jsou zabíjení policisté ve čtvrtích, kde žijí jen muslimové. Bohužel o tomto se v českých médiiích nedočteme. A mohli bysme pokračovat i Švédskem, ve kterém razantně stoupla kriminalita a to díky muslimským přistěhovalcům.

Nedokážu si vysvětlit, proč se EU takto vstřícně chová vůči imigrantům, kteří, jak je vidět z okolních států, se nikdy nepřizpůsobí většinovému obyvatelstvu. Je jen otázkou, kdy nezvladatelná imigrantská vlna zasáhne i naši republiku.

Jediné řešení, jak zvrátit příliv imigrantů do Evropy, je ukončit hlavně válku v Sýrii a pracovat na obnovení tohoto státu.

S pozdravem Petr Cvalín