Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2015 23:38:53 - Madalena

Uprchlíci IV.

Dobrý den, pane Zdechovský, buďte tak laskav a neurážejte mě kopírováním irelevantních textů, už jsem vám jednou napsala, že na nic z toho jsem se vás neptala. Beru na vědomí, že mi odmítáte odpovědět, proč jste hlasoval pro rezoluci jako celek a kdo financoval vaše cestování po italských uprchlických táborech. O služební cestu se nejednalo, protože v EP není v létě nikoho, kdo by vás na ni mohl vyslat (vaši nadřízení vám ji naplánovali předem a ausgerechnet na dobu parlamentních prázdnin, že? :-) ). Vy berte na vědomí, že si voliči vaši neochotu odpovídat na vám nepříjemné otázky budou pamatovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2015 7:48:10 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Madaleno,děkuji za dotaz.Předně bych chtěl napsat, že odpovídám na všechny otázky. Ale odpovídat můžete pouze někomu, kdo je schopen věcem porozumět. Například v tom, co píšete, je několik nepravd.
Například píšete cituji:
"O služební cestu se nejednalo, protože v EP není v létě nikoho, kdo by vás na ni mohl vyslat (vaši nadřízení vám ji naplánovali předem a ausgerechnet na dobu parlamentních prázdnin, že? :-)"
a. ta cesta se neuskutečnila v rámci prázdnin. Byl to zelený pracovní týden. b. informace o cestě najdete na stránkách EP, které ukazují, že nemáte pravduhttps://polcms.secure.europarl.europa.eu/cmsdata/upload/c57cf5e8-652e-413b-ba29-26098dda38af/Statements%20by%20the%20co-chairs.pdf
Tak o čem chcete diskutovat, když napíšete lež? 
Přeji Vám krásný den!
Tomáš Zdechovský