Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2015 18:38:01 - MUDr.Miloš Rejmont

ÚPN

Takže podle Vás jsou v Ústavu paměti národa na Slovensku zřejmě lháři ? Vám jsou výpovědi slovenských estébáků důvěryhodnější než výpovědi ÚPN ? Aspoň vím, kdo je za ANO v PS. Za ANO máte v PS i Komárka, víte, že se podílel na prakticky 1.velmi " záhadné" privatizaci u nás a to Mladé fronty ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2015 22:23:18 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.
neočekávejte, že někoho označím za lháře, tím méěe na základě Vašich domněnek. Jedna věc je názor a druhá je respekt k vyšetřování a rozhodnutí soudu, který měl k dispozici řadu podkladů, které jiní k dispozici mít nemuseli a asi je nemají ani nyní.

Pokud by se společnost řidila pouze podle toho, jaký kdo má názor a jakou silou je schopen ostatní názory umlčet, tak pánbuh s námi.
Proto je tu obecně respektovaný institut nezávislého soudu a naše civilizované normy budované po staletí (od Magny Charty) mají toto jednoznačně zabudováno do genetického kodu demokracie. 
Nerespektovat rozhodnutí soudu je nakročení k anarchii, kde bude platit uplně jiné právo - právo silnějšího.

Víte jako člověk, který s STB neměl nikdy nic společného, při vědomí si situace, kdy ty nejdůležitější svazky STB byly skartovány, některé důležité zkartovány možná nebyly a jsou u někoho, kdo se s jejich pomocí možná snaží ovlivňovat Ty, na které "něco má", a svazky, které nebyly (proč?) skartovány, vykazují značné procento chyb a nepřesností,  jsem schopen tyto okolnosti, při posuzování věcí, vzít vážně v úvahu.

Navíc, dnes po 25 letech, kdy byla činnost STB ze zákona ukončena, mi to celé přijde jako způsob nahrazovat podstatná témata těmi nepodstatnými. Mezi námi jsou darebáci, kteří nikdy v STB nebyli a ani s ní nespolupracovali okrádali nás všechny, lidem způsobili velká utrpení a trápení, kteří si dělají srandu z demokracie a práva.
A ještě něco - osobně lidi posuzuji podle toho, jak konkrétně konají, ne podle toho co se o nich vykládá ve stylu "jedna paní povídala".

Pokud Vám mohu doporučit, pokud vy osobně máte k dispozici nějaký poznatek, fakt, který jste schopen prokázat, ať už se týká pana A. Babiše, pana Komárka a dalších, na které si postupně vzpomenete - ven s tím, postupujte tak, jak Vám to zákon umožňuje.

Tedy ještě jednou - pokud máte k dispozici něco, co se k soudu nedostalo, využijte všech možností dané právním systémem ČR.
V opačném případě šíříte pomluvy......

S pozdravem
B. Chalupa