Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2015 10:10:32 - MUDr.Miloš Rejmont

Pokud se mé názory odložené interentem dotkly, tak se Vám omlouvám.

Z deétek článků, z kterých jsem čerpal, uvádím např. tento http://www.lidovky.cz/slovensky-ustav-sepsal-229-duvodu-proc-byl-babis-ve-svazcich-stb-veden-opravnene-gch-/zpravy-domov.aspx a např.tento https://cs.wikipedia.org/wiki/Mlad%C3%A1_fronta_DNES Takže nepoužívám pomluvy, ale vždy jen fakta !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2015 13:37:03 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.
Ujišťuji Vás, že výměnu názorů považuji v zásádě za velmi užitečnou a potřebnou, zejméma pak pokud jde o diskuse, kde se pracuje s fakty a nikoliv s domněnkami či tzv. "pravdami". Domněnky a pravdy má každý z nás nějaké a jen málokdy je možné se vzájemně shodnout na "pravdách", u domněnek je z z principu dopředu vyloučené.
Jediným relevantním základem jakékoliv smysluplné disku jsou fakty. Takovým faktem je např. mimo řady axiomů z oblasti přírodních a jiných věd i ....rozhodnutí nezávislého soudu, kterému předchází celá řada úkonů takového řízení, na kterém se podílí řada na sobě nezavíslých jednotlivců či pracovních skupin.

Vážený pane netřeba se omlouvat, Vaše názory se mne nedotkly, pokud máte na mysli osobnostní rozměr. Dotkly se mne v tom ohledu, že nyní jen více přemýšlím o našem obecném vztahu k právnímu systému, k tomu jak jsme schopni respektovat autority, jak obecně chápeme a respektujeme demokracii a proč tomu tak je.
Jinými slovy já Vám děkuji za obohacení o další úhel pohledu na to, jak jako občané vnímáme věcí a události.

S pozdravem
B. Chalupa