Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2015 17:19:00 - MUDr.Miloš Rejmont

Z dnešního interenetu http://svobodneforum.cz/policie-prosetruje-babisovu-firmu-kvuli-manipulaci-se-zakazkami/

Zase jen pomluva?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2015 17:56:29 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.
Stejně jako Vy sleduji zprávy a samozejmě jsem zaregistoval kauzu, na kterou upozorňujete.
Upřímně řečeno, nejsem z toho šťastný, jako člen Hnutí ANO2011 to ani nemohu vnímat jinak, což je myslím pochopitelné.
Na druhou stranu se jedná, pokud správně chápu, o domněnku PČR která bude dalším vyšetřováním bude prokázána nebo vyloučena z dalšího vyšetřovaní. Na Vaši otázku, zda jde o pomluvu, odpovím dle pravdy, že v tuto nevím.Opakuji že jde o domněnku orgánů činných v trestním řízení, která bude dále šetřena a jistě i vyšetřena.

V uvedeném kontextu si dovolím určitý komentář - z uvedené informace vyplývá, že PČR postupuje stylem "padni komu padni" což je po zkušenostech minulých let opět jednou dobrá zpráva. Pokus prokáže provinění, kterého se údajně měl dopustit management Agrotecu, pak to bude svědčit jen a pouze o vině konkrétních osob v konkrétním případě. Nijak z toho nevyplývá, že by byl v této věci jakkoli angažován majitel desitěk obdobných subjektů, pan A. Babiš. To neni servilita, to je fakt. Kdo někdy řídil větší skupinu zaměstnanců, nemluvě o vícesubjektové holdingu a tisíců lidí, bude mi rozumět, není v liských, manažerských schopnestech mít přehled o každém rozhodnutí na nižších stupních. 

Nemohu za pana A. Babiše mluvit, ale jsem přesvědčen, že pokud bude prokázána nezákonná činnost kohokoliv z jeho podřízených, bude jeho reakce zcela jasná, nekompromisní a tvrdá. Alespoň toto mi napovídá zkušenost a znalost jeho zásadových reakcí na vše co je nefér, co je v rozporu s podnikatelskou morálkou, nemluvě o protizákonném chování.

S pozdravem
B. Chalupa