Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2015 10:48:45 - Božena G.

http://www.praha.eu/public/37/9a/b8/2070949_602261_Navrh_OZV.pdf

Co si o tom myslíte? Já nechápu, proč bych měla na kole jezdit se svým psem po silnici? Nemyslíte, že to je mnohem víc nebezpečné, než když budeme na cyklostezce? Nehledě na to, jak že cyklostezku mám hned za barákem. To se mám naučit létat? A proč vůbec všichni nebo minimálně většina politiků tak perzekuuje zrovna pejskaře? A když třeba zakážete někam vstup psům, vytvoříte i místa, kam naopak zakážete vstup všem ostatním? Třeba nevychované dítě dokáže napáchat taky pěknou paseku!!!!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2015 18:57:15 - Mgr. Herbert Pavera
Dobrý den paní Boženo,  je výsostným právem každé samosprávy schvalovat vyhlášky potřebné pro zajištěné pořádku na území dané samosprávy. Osobně si však myslím, že krok vedení Prahy směrem k zákazu pohybu psů není správný. Zakazovat i pohyb se psem na cyklostezkách, když mnozí psi potřebují rychlejší pohyb, je krok špatným  směrem. I já jsem přidal svůj hlas pod peticí proti vyhlášce. :-)  Přeji Vám hodně radosti z Vašeho pejska a žádné starosti se zbytečnými vyhláškami.