Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2015 23:26:06 - vikturek99

Uganda a project Euromed

Dobrý den,
Děkuji za odpověď.Je hezké,že máte s nimi uzavřené smlouvy,ale ptám se konkrétně,zda CR osobně řešila s Ugandou či jinými státy imigranty,aby zůstávali v africkým kontinentu.

Za další jsem znepokojena,že Merkelova mlčí,co se tyka projectu Euromed!!! Neboť ty prevadecske organizace financuje západ se Saudy a Katarem ! EU naši vlast prodává,za humanity a dělá z nelegální imigrace imigraci legální ve formě,aby nás umlcela !!!Proc se nezeptate vy osobně,kdo financuje tento project a zda bezi???At se vam Merkelova přizná,že je to její práce ! Ptejte se,co stojí za imigraci mimo lidí ze Sýrie !!!
Kolik Arabové zaplatili drahe vlade na protlaceni dobrovolnosti???

https://francaisdefrance.wordpress.com/2015/08/15/le-viol-des-non-musulmanes-fait-partie-de-la-strategie-de-conquete-islamique/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2015 10:37:24 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz, který by měl spíše směřovat na ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka. Jeho odpověď v tomto ohledu bude daleko více fundovaná.
S pozdravem Tomáš Zdechovský