ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2015 19:41:37 - helena47

imigranté

Pane poslanče, jak donutit naši vládu, aby se konečně zmátořila a jednala v zájmu svých občanů a nepoklonkovala před EU? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2015 21:43:16 - Ing. Karel Fiedler
Jednoduchá otázka, i jednoduchá odpověď. Bohužel ovšem složitá a obtížná realizace. Nejlepší možnost k tomu mají občané ve volbách ( vím, že řada lidí a možná i vy budete namítat, že volby to zatím nikdy výrazně nezměnily ...). A to je právě chyba občanů - že k nim nechodí, nebo volí, tak, jak volili...nechali se zlákat "laciným" volebním gulášem, nebo "zdarma" koblihami. Obojí si pak ovšem sami velmi draze zaplatí, aniž si to uvědomují.... Ale začít se dá už dnes - třeba v průzkumech ( ... já vím, co můžete namítnou ...) odpovídat na volební preference jinak! Část občanů se angažuje a zajímá o dění kolem sebe, ale většina společnosti je netečná, nebo ukolébaná současným stavem. Obávám se (zřejmě možná s vámi), že procitnutí bude hodně bolet...