Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2015 21:44:05 - Hrunek V.

Kritika nestačí.

Pane Okamuro, kritizujete naši vládu za liknavý postoj vzhledem k emigrantům, který vyvolává velmi nebezpečnou situaci pro budoucnost naší země a evropskou civilizaci. Já to sice vítám, ale nemáte pocit, že takhle můžete kritizovat až do doby, kdy se emigranti ozbrojí a převezmou zde moc? Nemáte pocit, že se již nejedná o emigraci, ale že jsme obsazováni ? Proto jsem toho názoru, že je třeba se chopit vedení, dostat masy lidí do ulic a začít sesazovat prodejnou vládu a parlament, přihlouplé profesory UK kteří nabízí studium emigrantům zdarma (mimo jiné z mých daní) a další prodejné živly. Co vy na to ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 11:15:44 - Tomio Okamura
 Dobrý den,ano, jsme obsazování islámskými kolonisty - je třeba jednat ihned  - v případě neschopnost EU chránit vnější hranici,  uzavřít naše hranice a jednat o vystoupení z EU a Schengenu. Vláda by měla podat demisi a my ji k tomu musíme donutit - protože premiér Sobotka svou zemi zradil a prodal. Nejsem přívrženec násilných akcí, lidé by ale do ulici jít měli a svou vůli vládě jasně ukázat.
Přeji, ať se Vám daří.Tomio Okamura