ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2015 22:18:44 - Akabaka

Azylanti budou studovat vČR zdarma + strava a ubytování,rovněž zdarma

Zdravím, dnes 24.8.2015 se objevila ve zprávách neuvěřitelná zpráva. Kdo dostane azyl bude na UK Praha studovat zdarma v anglickém jazyce, rektor Zima už projednává možnost ubytování a stravy ,rovněž zdarma. Kdo dal těmto lidem pravomoc rozhodovat o penězích daňových poplatníků? Proč děláme to, co po nás ta profláknutá EU ani nechce. Asi i zde platí poturčenec horší Turka. Jako obyčejný občan, který od státu nikdy nic zadarmo nedostal, žádný byt, žádná podpora v nezaměstnanosti, dávky na bydlení atd. Jako důchodce, žijící z podprůměrného důchodu 10.567 Kč jsem zhnusena. Pro stát jsem pracovala přes 40 let a vychovala 2 děti. Na valorizaci mého důchodu stát nemá peníze, na těch jednorázových 600 Kč před Vánocemi, mne uráží,Babišovi na ně z vysoka kálím. Rektor má opravdu takovou pravomoc, že může nechat někoho jen tak studovat zadarmo ? Z politiky naší vlády je mi zle, je to nejhorší banda po r. 1989.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2015 23:01:33 - Ing. Karel Fiedler
Bohužel s Vámi musím souhlasit. Tato protinárodní vláda je tou nejhorší od r. 1989. Již vícekrát jsem psal, že ty koblihy zdarma a zdarma volební guláš a levné pivo se těm, co volili ČSSD a ANO pěkně prodraží. A nám všem, bohužel, s nimi. Rád bych napsal, že už to řadě z nich dochází, ale obávám se, že jen malé části. S obsahem Vašeho dotazu mohu jen a pouze souhlasit. Asi se opravdu poptám právníků (ne těch vládních!) zda tento počin není potlačováním práv skupiny osob ( zda naprosto majoritní většiny ). Hezký večer.