ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.08.2015 0:19:01 - vlastenec ceskeho naroda

TTIP do Afriky hladovejicim

Proč USA nenabidne tento program do Afriky a Saudum ??Tam je plno hladovejicich,my chceme české potraviny od českých podniků !!!

My počkáme 30 let,co to s nima udělá..Co vy na to ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2015 6:07:54 - Ing. Karel Fiedler

Já jsem s vámi ve shodě názoru. Práci a odbyt potřebujeme pro naše zemědělce a lidi ve zpracovatelských podnicích zemědělských produktů a plodin u nás. Tím budeme využívat půdu ve prospěch krajiny a ne ve prospěch solárních baronů. Práci a zakázky tak budou mít naši lidé a ne rejdaři na Atlantiku a jejich námořní posádky...

Má to však ještě jeden velmi podstatný háček - EU a Bruselskou administrativu a Bruselské kvóty na všechno možné. Na slovo "kvóty" začínám mít celkem silnou alergii... V reálné diskuzi a debatě na základě shrnutí faktů a všech pro a proti bychom opravdu měli znovu vyhodnotit (přehodnotit) náš postoj k EU. Z naší probruselské protinárodní vlády a administrativy, na které se živí (spíše parazitují) tisíce úředníků, však všechny (toto je zde velmi důležité slůvko) reálné údaje a fakta těžko získáme. (zdůrazňuji všechny vyčerpávající fakta!)