Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.09.2015 22:44:38 - VolicPravicak

Kleslová

Pane poslanče, neohrožuje paní Kleslová hnutí ANO jako celek? Tolik negativních zpráv tu totiž dlouho nebylo podle mého.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 19:49:51 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.
Paní Kleslová prošla jistým většinovým, demokratickým výběrem v rámci Hnutí ANO2011, které jí vyjádřilo svou důvěru formou zvolení do vnitrostranických funkcí.
Z uvedeného si nemyslím, že by paní Kleslová ohrožovala Hnutí ANO2011.
Pokud jde o aktuálně medializovaný pracovní vztah mezi paní Kleslovou a společností ČEZ, pak mám za to, že paní Kleslová svou situaci posoudila a vyřešila ji tak, aby jednoznačně eliminovala jakoukoli tendeci spojovat její profesní život se svou politickou angažovaností.
V uvedené souvislosti se domnívám, že pokud nebyly porušeny platné zákony ČR - a to nebyly, je pouze věcí paní Kleslové, jak věc posoudí a vyřeší i s ohledem na vlastní politickou kariéru.
Jí oznámené ukončení pracovního vztahu s ČEZ pak považuji za politicky korektní a k Hnutí ANO2011 nanejvýš loajální rozhodnutí. Toť vše.

S pozdravem
B. Chalupa