Ing. Mgr. Miroslav Poche

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 8:47:17 - Kaja Maly

Proc EU neposila penize ASSADOVI na pomoc "uprchlikum" v jeho zemi ?

Dobry den, proc EU neposila penize pro "uprchliky" primo do Syrie, aby Assad se mohl o ne postarat v bezpecne zone jeho zemi. Proc je Merkelova laka do Evropy?Na humanitu,vstricnost nadstandartni prispevky?

Syrie vyzvala o navrat uprchliku do svych bezpecnych oblasti, proc jim nevyhovi EU ? Merkelova potrebuje pracovni silu, ale proc to nedela legalne? Ona spustila tuto vlnu na jeji nadstandartni vstricnost a musi tim trpet ostatni zeme a bohuzel tim trpni prave Nemci, nebot je imigranti napadaji svou adresivni povahou....

Co kdyby nase CR mu pomohla - ASSADOVI, ze zavedeme solidarni dan jako pri povodnich ze mzdy 100 kc, u 7 mil. osob = 700 mil. Kc / mesicne a za rok 7 miliard, proc mu nepomoci a okolnim zemim timto zpusobem? Urcite by s tim souhlasilo pres 80% obcanu, radeji, nez mit uprchliky a zvysenou kriminalitu v nasi zemi....Co myslite?????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.