Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 9:21:11 - Kaja Maly

USA posilaji uprchlikum zbrane a strelivo pro "genocidu Evropanu"?

Dobry den,
jak je mozne, ze se mezi humanitarni pomoc se objevili zbrane a strelivo vyroby USA??

Je to urceno na genocidu Evropanu od USA?

http://aeronet.cz/news/recko-zadrzelo-lod-s-humanitarni-pomoci-pro-uprchliky-v-evrope-uvnitr-bylo-5000-brokovnic-a-pul-milionu-americkych-naboju/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2015 19:20:03 - Petr Cvalín

Dobrý večer,

Nepochybujme o tom, že USA mají zájem na destabilizaci Evropy. Musíme si uvědomit, že USA dělají vše proto, aby ještě více zničily Sýrii. Pokud se tak v budoucnu stane, Evropa může očekávat ještě větší příliv imigrantů z této země, která kdysi byla prosperujícím státem. Čím více proudí imigrantů z Afriky a Blízkého východu do Evropy, tím více se destabilizuje Evropa.

Evropa, pokud se nebude velkou měrou snažit o zastavení války v Sýrii, bude zanedlouho zaplavena imigranty. A většina těchto imigrantů se netají tím, že pohrdá evropskou kulturou. Stačí se podívat na to, jak si muslimští přistěhovalci například v Německu nárokují to, na co nemají v rámcí německých zákonů nárok. Položme si otázku, kam Evropa kráčí? Pokud nadále bude Evropa vazalem USA, tak můžeme očekávat, že Evropa se rapidně za krátký čas změní.

S pozdravem Petr Cvalín