Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2015 9:13:38 - taliban

Nemci potaji posilaji uprchliky letecky zpet do Syrie bez jakekolliv kontroly

Dobry den,
od pilota, ktery lita pro Nemecke aerolinky, se dostala informace, ze zacali piloti letat pro soukrome ucely na vozeni imigrantu zpet do Syrie bez jakekoliv medialni informace....vse potaji....Co mi na to reknete??? Nemci opet nic nerikaji...takze o nas bez nas ??? Co nam jeste Nemci nerikaji ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2015 12:15:34 - Ing. Antonín Seďa
 Tuhle informaci nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit. Pokud platí schengenský prostor, pak by měl platit pro jakoukoliv zemi. Německá kancléřka veřejně řekla, že přijme všechny uprchlíky ze Sýrie, ale bude vracet ekonomické migranty. Zároveň média tvrdí, že ze Sýrie jsou všichni migranti váleční uprchlíci. Pokud tomu tak je a vaše informace se zakládají na pravdě, pak někdo lže. Možná, že se lež někomu vyplácí, ale také platí, že se nakonec projeví. Německo si zřejmě myslí, že jako zakladatel evropského společenství má právo v EU rozkazovat. Podle mého názoru na to nemá právo a mělo by respektovat unijní pravidla. A ty by měly platit pro každou členskou zemi EU, Německo nevyjímaje.