Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2015 22:59:47 - Vacha

Jen kazdy 5 je ze Syrie,zbytek ekon.migranti

Jak tohle chce EU pak reportovat zpět,když denně přichází tisíce nových lidí a skoro nic se nederportuje zpět ? Jsme snad nafukovací ???
http://www.konzervativnyvyber.sk/proimigracna-propaganda-sa-zrutila-4-z-5-imigrantov-nie-su-zo-syrie/16967/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2015 0:04:53 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.
V podstatě nemám k Vašemu konstatování co dodat.
Nafukovací ....nevím....... Evropa je zcela jistě schopna uživit mnohem více obyvatel, než v současnosti má, neznám však jediný rozumný důvod, proč by tito obyvatelé i v budoucnu neměli být především Evropani.
Podle mého názoru, pokud Evropa - zejména státy, které jsou již nyní z mnoha důvodů (a osvé újmě) již nyní více či méně závislé ne neevropském obyvatelstvu, Německo, Francie apod. - budou řešit demografiký deficit další absorpcí neevropského obyvatelstva, bude to Evropa již jen podle geografického jména, nikoli podle nám ještě zřejmého kulturního okruhu. Bude to zcela jiná Evropa, Evropská Unie, než bych si já a řada dalších současných obyvatel Evropy přála.
Jak jsem se již někde zmínil, mohla by se za takové situace, postupnými změnami v rámci politicko demokratických procesů, tak jak je jako Evropani chápeme a respektujeme, změnit i na něco jako Evropská Islámská Unie.....

S pozdravem
B. Chalupa