Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2015 11:06:32 - LLKK

zásah slzným plynem - podruhé

Pane poslanče, na můj dotaz jste vůbec neodpověděl, odpověl jste si sám na to, co se Vám hodí. Záznamy v médiích z agresivních útoků opravdu těch "tzv." běženců vůči maďarské policii jsou a jsou stejné stejné, neexistují jiné - s napadanými těhotnými ženami - a jiné záznamy, kde agresivní ruzzuřený dav mužů napadá policisty - tyto záběry znám já. Takže odpovíte mi jak to je s tím házením dětí přes plot a co to je pode Vás za "lidi" co tohle dojáže udělat????? Jinak - zcela upřímně - jako volič a sympatizant ANO se upřímně stydím za Vaše pseudonázory, ve kterých plivete (doslova) po svých spoluobčanech, své vlasti a svých kořenech. A ve finále i po daňových poplatnících a (i Vašich) voličích. Ludmila Kučerová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 10:18:02 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
I z Titanicu zachraňovali děti a ženy přednostně. Rozzuření jsem neviděl, rozezlení ano,  a to rozezlení pochopitelné i oprávněné. Pokud byste prchala v podobné situaci, a že bych to Vám ani nikomu jinému nepřál, docela bych rád viděl Vaše chování.
Jiří Zlatuška