JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2015 15:57:53 - udonetka

Ústavní stížnost a podnět

Hezký den, myslíte, že má cenu podat ústavní stížnost na to, jak média zacházejí s hlavou státu? Já ji totiž předevčírem podala a to jsem ještě nevěděla, jakou radost jim způsobí ty trenýrky...není přeci možné do nekonečna sledovat jak nám předvádějí pana prezidenta,když kašle,smrká nebo se škrábe a hlavně jak nezdravě kouří - prostě jako osobu, která ani nemůže mluvit a když ho nechají mluvit déle, tak rusky. Kdo vytváří tento lživý mediální obraz a hlavně kdo si dal takovou zakázku? Kdo tu vůbec vládne? Myslím, že Vás doba ve vrcholné politice a na vrcholném postu ještě čeká, vím to, jako jsem věděla, že pan Zeman se ještě do politiky vrátí jako vítěz.Až tam budete, prosím poslouchejte ne to, co slyšet chcete, nebo to, co chtějí slyšet vlivné mocnosti, ale to, co říkáme my, Vaši voliči. Švýcarský model po "česku " by byl třeba moc hezký.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2015 10:42:15 - JUDr. Michal Hašek
Děkuji za podporu. Co se týká mediálních výroků, doporučuji v prvé řadě obrátit se přímo na dotyčné redakce, v případě veřejnoprávních médií na Radu České televize, resp. Českého rozhlasu se svým podnětem.