Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.10.2015 10:28:26 - brain

selhání policiie

Nejde o první případ a já se ptám, když už s tím někdo něco udělá? Chodí třeba policisté pravidelně na psychotesty? Odkaz na článek posílám zde: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Policiste-si-pry-spletli-technicke-konopi-s-marihuanou-Prihnali-se-na-pole-zkopali-sklizejici-zemedelce-a-vytahli-na-ne-slzak-Kladli-aktivni-odpor-objasnil-mluvci-401511

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2015 19:30:39 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.
Nevím jestli Váš dotaz navazuje na předchozího tazatele. Pokud ano, pak se domnívám, že Váš dotaz by neměl směřovat na PČR, ale na policii SRN. Jak to mají v SRN s psychotesty nevím.
K Vašemu konkrétnímu odkazu na obsah www nemohu objektivně reagovat, v tuto chvíli nemám k případu dostatečné informace.
Nicméně pokud Vy osobně máte poznatky, že byl porušen zákon, nic Vám nebrání se svými zjištěními obrátit se například na Generální inspekci bezpečnostních sborů ČR.

Z obecnějšího hlediska - jako člen Výboru pro bezpečnost PSP ČR věnuji zvýšení efektivity a kvalitě výcviku PČR, respektive všech bezpečnostních složek ČR značnou pozornost a jednou z mých několika konkrétních "ambicí" je v tomto směru přispět k vybudování Integrovaného výcvikového centra ve Vyškově (IVC).
Tato výcviková základna, by měla, po jejím vybudování, významnou měrou přispět ke zlepšení efektivity činnosti všech bezpečnostních sborů zejména při komplikovaných společných zásazích a to především s ohledem na nové bezpečnostní hrozby, které nás obklopují (budou obklopovat) ....

S pozdravem
B. Chalupa