Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2015 19:47:56 - Arna

jako volič nechápu

Dobrý den.Nemohu pochopit,jak jeden člověk může ovládat sněmovnu.To je dáno v ústavě ?
Pan Kalousek se odvolává na opoziční novely, které nebyly projednány.Vždyť,když panovala ODS, a v opozici byla ČSSD,ty vůbec neměli šanci uspět s vlastní novelou zákona.To se ho všichni bojí pana Kalouska ?
Sleduji sněmovnu, Kalouskovy postoje stojí nás občany peníze, proč nespolupracuje, málo kdo fandí hazardu.ON PROSTĚ MUSÍ PANOVAT A MUSÍ BÝT VIDĚN S POCITEM,ŽE JE NENAHRADITELNÝ.To jeho předvádění je směšné, on je komický na této divadelní scéně.Proč neudělá pořádek pan Hamáček nebo pan Sobotka , aby ty sprostoty pana Kalouska konečně skončily .
Nechápu tento systém ústavy, pro jednu osobu nemohou ostatní pracovat. a aby šlo více kupředu co je potřeba řešit. Máme tu imigranti a on se chce jen a jen hádat a ukazovat jak je spravedlivý chlap. Vždyť se mu klepou od pití ruce, prostě nechápu . Pak se nedivte,že občané nemají zájem Vás sledovat a mít zájem o politiku, když hraje pouze 1 herec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.