Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2015 22:05:37 - ženaevropanka

Dotaz ke přihlášení do SPD

Dobrý večer Pane Okamuro, sleduji Vaše názory a projevy, a to, že říkáte nahlas i smutnou pravdu..., jak to s Evropou dnes vypadá. Naposledy jsem ochotná věřit nějakému politikovi, že nebude "prodejný". Hledala jsem přihlášku do Vašeho hnutí SPD, vyplním registraci, ale mám dotaz, jak mám chápat to avizované období "čekatele" do Vašeho hnutí...? Znamená to, že zhruba 2 roky nemohu být Vaším členem? Jistě bych to chápala, ovšem v dnešní pohnuté a nebezpečné době, kdy je zapotřebí lidi sjednotit a tlačit na vládu, bych ráda pracovala v tento prospěch. Tady u nás v Ostravě například vůbec zatím není organizovaná členská základna SPD, neorganizují se demonstarce, město "spí". Jak je to tedy s tím členstvím u Vás? Na závěr velmi děkuji za Vaší osobní odvahu v této době a je mi jasné, že je to těžké.
Ženaevropanka / nechci se v budoucnu stát muslimkou/.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2015 12:51:34 - Tomio Okamura
Dobrý den,děkuji za podporu. Ve stanovách hnutí SPD je sice uvedena dvouletá čekací lhůta, ale skutečnou délku čekací doby ovlivní každý sám, svou prací.  Lidem, kteří se aktivně zapojí do činnosti hnutí, je čekací doba zkracována i na několik měsíců.
Přeji ať se daří.Tomio Okamura