PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.10.2015 10:29:10 - Norman

Havel versus Zeman?

Mily pane, pokud jste natolik "nacechrany" demokrat v radach ANO-NE, mel byste se vyjadrovat o prezidentovi tohoto statu s respektem a uctou uz proto, ze byl zvolen vetsinou naroda. To je demokracie. Respektovat vetsinu a nehrat si na "vyvoleneho," jehoz "vyvolenost" spociva pouze v jeho slabomyslnosti a podvratnem bonapartismu. Rozdelovat narod ve smyslu "divide at impera" je politika bumerrangu, ktera vzdy poranila predevsim ty, kteri si s politickym bumerangem zahravaji. V. Havel mel bezesporu sve zasluhy, ale take se dopustil prohresku proti ceskemu narodu. Predkladat ho jako paragon dokonaleho statnika je troufale smesne a smrdi to komunistickou propagandou. Zeman neni perfektni politik, ale v soucasne dobe za jeho politikou stoji davy ceskych milionu. Pokud si to lide-politici jako VY neuvedomuji, potom maji velice zkreslenou predstavu o demokracii a jeji funkci ve spolecnosti zalozene na evropskych zidovsko-krestanskych tradicich (coz obsahuje i myslenky klasicke recke a rimske)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.10.2015 10:57:48 - PhDr. Martin Komárek
 Vážený pane, až na poněkud nabubřelý jazyk s Vámi zcela souhlasím. Kritizoval jsem pana Havla už v 90. letech. Vy jste patrně jen nepozorně četl můj rozhovor pro PL (což Vám nevyčítám). Tam jsem řekl, že pan Zeman nehraje v mezinárodním měřítku takovou roli jako pan Havel, což je nesporná pravda.