Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.10.2015 22:15:09 - Letuska1982

Proc nevypovite - nepozastavite -nezmenite mezinarodni smlouvy o uprchlictvi ?

Tím CR vše vyřeší,uprchlíci nebudou mít v CR na nic nárok,ale můžeme jim nabídnout pobyt v tureckým táboře,popř. finančně vypomoci Sýrii,aby se o Syrske uprchlíky postarala(dle statistik jich je 16%-opravdových bez dál.pásu).

Jak by totiž CR postupovala,kdyby v CR zazadalo 10 mil lidi ??? Proč smlouvu nepozmenit jen na ženy a děti z důvodu bezpečnosti našeho národa?Stačí vůle,jen chtít... Smlouvy jsou od toho,aby se přijímali,ale i rušily....

A kvóty ? Skandál...Víte,že Saúdská Arábie platí EU vysoké sumy do org. OIS ?! Proč jen islámská spolupráce? Je důvod ropa??? Kolik peněz od Saúdské Arábie putuje do neziskovek na dotacích ???

Je politicky uprchlík člověk z Eritreje o kterým Eritrejska vláda nic neví? Je politickým uprchlikem,když prchá ptes Turecko a nebo se tím stává ekonomickým jako valecni uprchlíci ze Sýrie ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2015 21:00:27 - Tomáš Zdechovský
Dpbrý den,
mezinárodní smlouvy mají na starosti prezident, případně vláda či její členové. Navíc není třeba měnit mezinárodněprávní dokumenty, jako spíše důsledněji uplatňovat represivní přístup vůči těm, kteří nárok na mezinárodní ochranu nemají. O podpoře táborů v Turecku se jedná.
Na otázky o Saúdské Arábii bohužel neznám přesnou odpověď. Jinak eritrejští uprchlíci volí obvykle jiné trasy než přes Turecko. Při udělení azylu opravdu opravdu není dotazována vláda, před níž dotyční utíkají.
To je vše, co Vám v tuto chvíli můžu říci na Vaše otázky.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský