ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2015 11:35:21 - Yama

motocross

Nemyslíte, že by si u nás zasloužili větší podporu i jiné sporty než zejména fotbal a hokej? Proč je třeba tak málo motocrosových drah? A co třeba dráhy pro čtyřkolky? Důsledky? Většina pak jezdí po lesních cestách, polích atd. což může být velice nebezpečné

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2016 15:56:48 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

jsem přesvědčen o tom, že by pro sport měla být vytvořena nová samostatná kapitola státního rozpočtu a zřízeno samostatné ministerstvo sportu. Samotné finanční prostředky by měly být děleny přímo obcím na zajištění sportovních aktivit dětí, mládeže a široké veřejnosti.

Sportu schází dlouhodobé a především předvídatelné zdroje financování. Toto se musí změnit. Máte pravdu v tom, že není možné se zaměřovat pouze na nejpopulárnější sportovní oblasti. Je třeba, aby jednotlivé kluby, včetně těch nejmenších vesnických, mohly dál realizovat svou činnost a nabízet tak veřejnosti smysluplnou možnost trávení volného času.

S pozdravem

Ivo Valenta