Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2015 15:49:43 - ČestmírV

Rád bych znal Váš názor

na nově zjištěné skutečnosti v Kauze Michaláková. Děkuji. Zde je odkaz: http://svobodneforum.cz/norska-kauza-uredni-zapis-ktery-objasnuje-proc-byly-deti-odebrany/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.10.2015 16:40:23 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, Česmíre,děkuji za dotaz.
Můj názor? Pokud se otec dětí mstí své ženě skrze své děti, tak je to vždy problém. Ale tohle mi přijde jako absolutní nechutnost.  
Výpovědi otce velmi objasňují tuto kauzu. Otec je ubožák, která z důvodu krachu jejich partnerského vztahu zařídil odebrání dětí, aby setrvaly v Norsku. Rovněž otec tímto dokázal, že není normální, protože po odebrání a adopci dětí ztrácí vyživovací povinnost na děti, kterou by jinak musel mít vůči matce svých dětí. A to je jeden z motorů, proč to všechno nejspíše dělá!
Barnevernet využil celé situace a výpovědi otce k odebrání dětí. Tak jako všechny diktátorské režimy využili vždy svých posluhovačů k tomu, aby si podrobili některý z národů. A proto jsem pro vrácení dětí pouze matce, která ukázala, že své děti miluje. 
S pozdravem Tomáš Zdechovský