Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2015 11:19:02 - hombret

Volby do PS PČR.

Dobrý den,pane předsedo!
Máte v SPD natolik silný kádr,že budete schopni v případě výrazného volebního úspěchu obsadit i ostatní resorty ve vládě ČR a ne se pouze točit kolem imigrace? Jedním slovem: bude nějaký VOLEBNÍ PROGRAM? Děkuji! Božislav Krpelík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 11:40:16 - Tomio Okamura

Dobrý den,

volební program máme už pár let - první byl můj senátní, poté z něj vycházel prezidentský a později program Úsvitu, za který jsem byl zvolen. Vzhledem k tomu, že autory programu byli v podstatě tři lidé - zakladatelé Úsvitu - Novák, Fiala, Okamura, kteří jsou i dnes v SPD, tak tento program považuje SPD za svůj. Naše politické, ekonomické, sociální a jiné názory a vize jsme navíc s kolegou Novákem napsali v několika knihách - Umění vládnout, Umění žít a v návrhu na změnu politického systému obsažené s kompletní analýzou i návrhem Ústavy v knize Umění přímé demokracie. Pochybuji, že kterýkoli politik v této zemi své názory tak důkladně sepsal. 

Jiný problém je to, že média samozřejmě o tomhle mlčí. Bylo by dobré porovnat, kolik knih o svých státotvorných vizích napsali naši další přední politici. 

Přeji, ať se Vám daří.

Tomio Okamura