Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.10.2015 1:47:58 - Skarabeus

OSN + EU

Dobrý den. Jak prosím hodnotíte vstupy do naší politiky, ohledně migrantů ze strany EU a OSN? Jsme v tom případě ještě suverénním státem? mají na to vůbec právo, zasahovat do našich vnitřních věcí? Děkuji za odpově´d.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2015 17:10:37 - Petr Cvalín
 Dobré odpoledne,


Nikdo nemá právo zasahovat do interních věcí České republiky. Je jen chybou našich vládních politiků, že si toto nechávají neustále líbit. A co se týče momentální uprchlické krize, tak jsem toho názoru, že Evropská unie jedná zcela nelogicky a pro většinu nepochopitelně. Je jen pár politiků na evropské půdě, kteří se chovají a jednají racionálně. Podle mne jsou to tito politici: prezident Zeman, ministr vnitra Milan Chovanec, premiér Slovenska Fico, ministr vnitra Slovenska Kaliňák a samozřejmě premiér Maďarska Viktor Orbán.

Nedávno vysoký komisař OSN pro lidská práva lživě obvinil Českou republiku ze systematického porušování práv uprchlíků. Je důležité upozornit, že vysoký komisař OSN pro lidská práva pochází ze Saudské Arábie, která systematicky porušuje lidská práva nejen svých občanů.

S pozdravem Petr Cvalín