Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2015 15:01:52 - Kusáková

ZemanPutin

Co si myslíte o Putinovi? O co mu podle vás jde? A troufnete si odhadnout, co by pro nás znamenalo, kdyby Zeman obhájil za dva roky svůj mandát? Nyní má možná ještě nějaká zábrany, ale co by přišlo pak? Děkuji za odpověď a přeji vám (nám), abyste zůstal i nadále svůj. Většina politiků nemá svůj názor nebo ho raději neříká, což naštěstí není váš případ.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.10.2015 10:54:35 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Vážená paní Kusáková,
Putinovi jde o obnovení Sovětského svazu a svého místa jako báťušky vrchního vládce impéria spolu s porážkou Západu, k čemuž potřebuje i rozklad EU. Stran Zemana soudím, že je reálné, aby vyhrál i další volby - o politický rozměr se bohužel dlouhodobě zajímá jen malá část obyvatel, a u té zbylé plus voličů úrovně hospod páté cenové skupiny bude se svým nacionalistickým a protihumanistickým populismem zase bodovat. Ale byli přežili jsme Klause, přežijeme i Zemana. Je lepší neklesat na mysli, byť na pár let budou postoje a názory, za které se později nebudeme stydět, nebo nás nedovedou přímo k soudu pro přečiny proti lidskosti, v menšině. 
Srdečně zdravím a přeji dobrou mysl,
--Jiří Zlatuška