Ing. Jiří Hrabák

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2015 16:31:24 - Vojta U.

koalice

Nemyslíte, že v případě Prahy nyní víc získá ten, kdo zůstane v opozici? Po tom, co koalice předvádí je zřejmé, že by ji znovu volil jen blázen. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2015 18:25:43 - Ing. Jiří Hrabák
Děkuij za Váš dotaz. Odpovědností každého zastupitele, resp. zastupitelského klubu, kterého je členem, je hájit zájem hl. m. Prahy. V daném případě je odpovědností každého klubu spolupracovat na řešení, které může být dlouhodobě funkční. Je především zájmem Prahy, aby měla stabilní vedení a nebyla narušena kontinuita v činnostech a výzvách, kterým Praha čelí či bude v následujících obdobích čelit.

TOP 09 vždy k těmto záležitostem přistupovala odpovědně, a to bez ohledu na to, zda by výsledkem jednání měla být participace v koalici či v opozici. Věřím, že nadcházející týdny ukážou, jaké změny je nutné provést k tomu, aby město fungovalo standardním a bezproblémovým způsobem. Obecně se však domnívám, že samotnou účastí v opozici není možné získat "víc politických bodů". Největší možnost prosadit svůj program má vždy koaliční politický subjekt, příp. subjekt smluvně participující z opozičních lavic.