Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2015 13:41:58 - Docent

kde je pravda

Hlavní média neustále opakují, že Rusko bomarduje umírněné rebely. Jsem z toho opravdu zmatený, protože za umírněné jsou pokládani ti, co vraždí v Sýrii naboženské jinověrce (nejen křestany) Chci se proto Vás zeptat jaký je rozdíl mezi umírněním a radikálním teroristou. Prosím konkrétně. Za umírněnou opozici je např považována al - nusra, která spolupracuje s Al kajdou, či různé odstíny muslimského bratrstva, které je v egyptě na seznamu ter. organizací. Co si o tom má člověk myslet?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.11.2015 14:07:50 - Petr Cvalín

Dobrý den,

Rozdíl mezi umírněným a radikálním teroristou, jak Vy píšete, žadný není.

Je faktem, že Spojené státy dokonce počítají do tzv.umírněné opozice i frontu An-Nusrá, která je napojena na teroristickou organizaci Al-Káida. Není tajemstvím, že operace těchto dvou zmíněných teroristických organizací v Sýrii jsou řízené americkými poradci přímo na místě samotném. Ti američtí poradci, kteří působí v Sýrii a koordinují útoky teroristických organizací vůči legitimní syrské vládě, jsou zejména američtí občané arabského původu, kteří byli naverbováni zpravodajskou službou CIA. Toto je známý fakt, který nelze nikým popřít.

Rusko, tím, že se aktivně zapojilo v Sýrii do bojů proti terorismu a to v souladu s mezinárodním právem a taktéž v souladu s oficiální žádostí prezidenta Syrské arabské republiky, de facto zkřížilo plány USA na svržení syrské vlády, vzešlé z demokratických voleb.

Bohužel boj Západu proti Islámskému státu v Sýrii je jen iluzí a trapnou přetvářkou. Západ nebojuje proti terorismu, ale bojuje proti legitimní syrské vládě, pod kterou dlouhou dobu Syřané žili v klidu a míru.

Rusko tím, že se zapojilo do protiteroristické operace v Sýrii, bojuje de facto i za celou Evropu. Za Evropu, která je ohrožena terorismem


S pozdravem Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích